TopNotch strikt hoodvlogger Ismail 

28 oktober 2016 - 17:28

Ismail Ilgün, die immer positiviteit verspreidende prutser uit Poelenburg, gaat zijn hoodvlogs nu met hulp met hiphoplabel TopNotch maken. Het label gaat Ilgün ontwikkelingshulp bieden.

TopNotch neemt Ilgün de PR uit handen, en dat is waarschijnlijk maar beter ook, want de 19-jarige kan wel een charme offensief gebruiken. Ook gaat het label de hoodvlogger helpen om nieuwe concepten te bedenken. Dat is fijn, want de hoodvlogger wil helemaal geen hoodvlogger zijn, maar een professionele filmmaker. Volgens De Volkskrant denkt hij aan een documentaire over wonen in een achterstandswijk.

'Ilgün is de stem van een generatie'

David Koster, TopNotch-projectmanager, ziet het al helemaal zitten en doet een zorgwekkende conclusie: "Ilgün is de stem van een generatie". Ook TopNotch-bobo Kees de Koning vindt wat Ilgün doet machtig mooi. "Ismail heeft meer bereikt in vijf weken dan de publieke omroep in 2016". Onze premier is niet zo gek op Ilgün. "Tuig van de richel", zei Rutte deze zomer over de vlogger.

Waar u TopNotch van moet kennen? Nou, van topartiesten als Kempi en Roxeanne Hazes natuurlijk. Vorige maand waren wij zelf trouwens nog in Poelenburg. Terugkijken hierrrr:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.