Import-Belg steekt tiener op gruwelijke wijze dood
Buitenland

Import-Belg steekt tiener op gruwelijke wijze dood.

In het Belgische Bergen is vannacht een negentienjarige jongen doodgestoken die een serveerster wilde helpen met een 'lastige klant'. 

De lastige klant zat net als het latere slachtoffer op een terras bij een café. Op gegeven moment vond de man het logisch dat de voor hem volslagen onbekende jongen zijn drankje zou betalen. De 19-jarige Jean-François weigerde dat.

De man, van Noord-Afrikaanse komaf en pas sinds ongeveer een jaar woonachtig in België, ging daarop compleet uit zijn dak. Een serveerster verzocht hem vervolgens het pand te verlaten, iets dat hij weigerde. Toen de 19-jarige Belg de vrouw te hulp wilde schieten, toverde deze een mes tevoorschijn.

Als een bezetene stak hij op zijn slachtoffer in, de weerloze jongen werd meermaals in zijn borst en nek gestoken. Met zijn laatste krachten probeerde hij weg te komen, maar voor het stationsplein zakte hij in elkaar.

Een rit naar het ziekenhuis mocht niet meer baten, de jongen is aan zijn verwondingen overleden. De dader is opgepakt. Hem zal doodslag ten laste worden gelegd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →