In de regio: bezopen lieden laten zich horen
Binnenland

In de regio: bezopen lieden laten zich horen.

Het moet een raar tafereel zijn geweest: de dronken scootmobielbestuurder die vannacht luidkeels schreeuwde en met ‘kanker’ schold en daardoor verscheidene inwoners van het Gelderse Epe ruw uit hun slaap wekte.

De politie haastte zich naar de plaats des onheils. Helaas voor de oproerkraaiende dronkenlap kwam hij er volgens De Stentor niet met een waarschuwing vanaf. Bovenop zijn kater kan de man binnenkort twee boetes op de mat verwachten, één wegens openbare dronkenschap en één voor het verstoren van de openbare orde.

Bezopen bestuurder ramt slagboom
Een 62-jarige Castricummer is gisteren aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling en rijden onder invloed. Dat de man in kwestie iets te diep in het glaasje had gekeken, bleek wel uit het feit dat hij dwars door de gesloten slagboom van een parkeergarage scheurde - maar niet voordat hij eerst op één van de omstanders had ingereden, meldt NH Nieuws. Agenten wisten de dronkaard uiteindelijk klem te rijden en mee te nemen naar het politiebureau, waar hij vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol blies. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →