In de regio: koeien keuren en schaatsrollator
Binnenland

In de regio: koeien keuren en schaatsrollator.

Wie zegt dat schoonheidsverkiezingen alleen voor missen weggelegd zijn? In Brabant weten ze wel beter: daar maakt de West-Brabantse Fokkerij Stichting zich wederom op voor haar jaarlijkse Wintershow.

De koeien zien er op hun paasbest uit. Maar wie denkt dat het hier louter om uiterlijk vertoon draait, heeft het goed mis. Ook koeien die mooie prestaties hebben neergezet (zoals 100.000 liter melk geven!) worden geëerd, meldt Omroep Brabant.

Een kijkje achter de schermen:

Matrozen blijken geen boefjes
Nadat de politie donderdagavond een melding binnenkreeg over drie verdachte mannen in Axel, twijfelde ze geen moment: ze ging over tot actie, bericht Omroep Zeeland. De mannen bleken echter geen inbrekers, maar matrozen en waren slechts foto’s aan het maken van een lollig, zelfgemaakt verkeersbord op het terrein van basisschool De Sterrenpracht. Hierop staat een hondendrol afgebeeld met daaronder de tekst ‘Kan het ook ergens anders?’.

Rollators on ice
Wat doe je als je wat slecht ter been bent, maar dolgraag wil schaatsen? Dan neem je een voorbeeld aan deze 92-jarige man uit Assendelft, die zijn rollator meenam op het ijs.  

Alle artikelen geladen. Overzicht →