Regio: Groningen eet kinderboerderij en Amerigo dood
Binnenland

Regio: Groningen eet kinderboerderij en Amerigo dood.

Terwijl het Trump-regime steeds meer vorm krijgt moeten we niet vergeten waar zich de echt belangrijke zaken afspelen: in uw eigen woonomgeving.

Groningen slacht kinderboerderij

Jonge inwoners van een Groninger kinderboerderij zijn op de slachtbank beland. Er zouden iets te veel dieren zijn gefokt en de overtollige beesten zouden naar een abattoir zijn doorverwezen, zo meldt OOG TV. De Partij voor de Dieren heeft raadsvragen gesteld. De Dierenpartij stelt voor dat de kinderboerderij voortaan alleen nog maar dieren accepteert en niet afmaakt.

RIP Amerigo

Het paard van Sinterklaas is dood. In Tilburg althans, zo meldt Omroep Brabant. De goedheiligman moest hals over kop een nieuw rijdier scoren, en dat is geen sinecure. "Probeer maar eens in de Sinterklaasperiode een schimmel te vinden," aldus het Tilburgse Sinterklaascomité. De Ersatz-Amerigo was ook geen succes: het beest werd halverwege de intocht ziek "Te veel pepernoten gegeten. We konden er niks aan doen."

Franeker jeugdtrainer rapt

Positiever nieuws bereikt ons uit Franeker. Een jeugdtrainer heeft zijn pupillen gemotiveerd middels een hartverwarmende rap, zo meldt de Leeuwarder Courant. De beste man is tot ver buiten Friesland viraal gegaan.

Alle artikelen geladen. Overzicht →