Regio: Sint krijgt boete, caissière jat kwart miljoen
Binnenland

Regio: Sint krijgt boete, caissière jat kwart miljoen.

Een 20-jarige Tilburgse verdachte, die onlangs op heterdaad betrapt werd tijdens een inbraak aan de Besterd in Gilze, heeft aan de rechter verklaard dat “stelen in Broekhoven dagelijks gebeurt en heel normaal is”.

Hij gaat naar eigen zeggen veel met buitenlandse jongens om en laat zich vaak meesleuren, weet BD.nl. Het bewonderenswaardige resultaat: een strafblad van negen pagina’s.

Plus-baantje blijkt erg lucratief
Drugs, dure horloges, computer, een mooie auto, een nieuwe keuken én een baantje bij de Plus. Wat klopt er niet? De caissière wist over een periode van vijf jaar ruim een kwart miljoen euro aan Plus-geld te verduisteren. Ria B. werkte al meer dan twintig jaar voor de supermarkt, maar moet nu op zoek naar een andere werkgever of misschien zelfs een celgenoot, weet het AD

Pakjesauto op de bon geslingerd
Dat politieagenten onverbiddelijk zijn, blijkt eens te meer uit het feit dat zelfs de pakjesauto van Sinterklaas niet veilig is voor bekeuringen. De goedheiligman en zijn pieten vergaten gisteren een parkeerkaartje te kopen en dus konden zij na afloop van een kinderfeest 62 ekkies aftikken, bericht Tubantia op haar website.

Dakkapelpieten aan het werk gezet
Een verrassend telefoontje voor Richard uit Rheden: onlangs belde het Nijmeegse bedrijf Dakkapel Direct met de vraag of zijn dakkkapel door zwarte pieten geplaatst mocht worden. “Als het maar goed gebeurt”, zei de Rhedenaar volgens de Gelderlander lachend. En dat was zeker het geval, want de pieten waren niet alleen bekwaam, maar ook roet- en roetzwart.

Alle artikelen geladen. Overzicht →