In de regio: Kilo coke in sneaker en militairen betast
Binnenland

In de regio: Kilo coke in sneaker en militairen betast.

De media zijn voornamelijk bezig met de nieuwe Mr. President, maar er gebeurt meer dan alleen dat. Ook in de regio is er her en der nieuws uitgebroken. 

Op Schiphol is een 25-jarige man opgepakt met een kilo cocaïne. De man komt uit Lelystad en landde vanuit Curaçao. Toen hij gecontroleerd werd door de douane vonden ze vier paar sportschoenen, waarin in totaal 1 kilo coke verborgen zat. De drugssmokkelaar is overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee. Het Openbaar Ministerie (OM) doet verder onderzoek.

Seksueel gevoel

In Utrecht is vanmiddag de rechtszaak tegen een Utrechtse kleermaker die zeventien militairen in opleiding zou hebben aangerand hervat. De 30-jarige verdachte Milomir M. zou vorig jaar de geslachtsdelen en billen van de militairen en cadetten hebben aangeraakt toen ze hun uniform werd aangemeten. Daarnaast wordt hij beschuldigd dat hij enkele jongemannen over hun rug heeft gestreeld, meldt RTV Utrecht.

Zuiden

Volgens politie in Noord-Brabant bellen Brabanders te weinig 112, meldt Omroep Brabant. Als ze het noodnummer zouden moeten bellen, bellen ze het algemene servicenummer 0900-8844. Hierdoor zegt de politie dat veel criminelen makkelijker ontsnappen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →