Regio: Blowverbod en stofzuigende politie
Binnenland

Regio: Blowverbod en stofzuigende politie.

De politie in Almelo heeft vannacht de voordeur van een 100-jarige vrouw moeten forceren, nadat zij de hulpdiensten had gebeld om te vragen of ze haar slaaptabletten wel had gekregen.

De bejaarde vrouw riep om hulp en hing vervolgens op. Toen de politie eenmaal ten tonele verscheen, reageerde zij niet op geklop op de deur en geroep. Daarop besloten agenten de deur te forceren. “Eenmaal binnen troffen wij een verbaasde, maar gelukkig kerngezonde mevrouw aan die zich afvroeg waarom er ineens zoveel vreemde mensen in haar slaapkamer stonden”, aldus Politie Almelo op Facebook. “Nadat we mevrouw gerust hadden gesteld, hebben we haar overgedragen aan de thuiszorg. Tja, en als je dan toch moet wachten, kan je jezelf net zo goed even een beetje nuttig maken natuurlijk!”Blowverbod voor Utrecht?
De gemeente Utrecht en haar bewoners, die zich bedreigd voelen, zijn de blowende jongeren in de Tivolituin zat en dus wordt er gekeken naar een blowverbod voor sommige gebieden in de stad. Over twee maanden wordt de uitkomst van het onderzoek naar deze mogelijkheid bekend gemaakt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →