Internetdate eindigt met tonnen schuld
Raar

Internetdate eindigt met tonnen schuld.

Een Britse arts kwam er op wel hele crue wijze achter dat ze een charlatan aan de haak had geslagen: de omgerekend bijna 200 ton die de man in hun toekomst zou 'investeren' bleek stukgeslagen aan hoeren en strippers.

Het liefje van de 31-jarige Lizz Todd bleek reeds zeven keer te zijn veroordeeld voor in totaal 133 gevallen van fraude. Christopher Heayns deed zich op een datingsite met de achternaam Smith voor als een jonge ambitieuze advocaat. Todd zit inmiddels diep in de schulden en heeft haar huis moeten verkopen, aldus The Daily Mail

Met stapels vervalst papierwerk overtuigde hij Todd dat hij een bemiddeld man was en maakte hij haar met een gerust hart steeds meer geld afhandig. Heayns liet zich zelfs door Todd naar allerlei rechtbanken rijden waar hij in werkelijkheid niets te zoeken had. Ondertussen betaalde de vrouw 3.000 piek per maand voor zijn huis dat hij ook nog eens voor duizenden ponden liet verbouwen. 

Alsof dat potjandorie nog niet genoeg is overtuigde hij Todd's gepensioneerde moeder om geld te over te maken. Hilary Todd maakte bijna anderhalve ton Brusselguldens naar de geslepen dief over. Het kaartenhuis stortte in elkaar toen Heayns al maanden vreemd bleek te gaan. Hij is inmiddels veroordeeld tot negen en half jaar celstraf.

Alle artikelen geladen. Overzicht →