'IS gaat christendom BREKEN'
Buitenland

'IS gaat christendom BREKEN'.

Terreursyndicaat Islamitische Staat (IS) is voornemens het "arrogante en goddeloze" christendom he-le-maal kapot te maken. Dat schrijven ze in de laatste uitgave van terreurglossy Dabiq.

Gelukkig krijgen de gristenen een keuze: "breek het kruis" en wordt kapotgesloopt door IS, of onderwerp je aan Mo's levenslessen en krijg toegang tot "de tuinen van het paradijs". In een lijvig artikel worden de Grieks-Orthodoxe, koptische en katholieke paus aan de IS-hitlist toegevoegd, aldus The Daily Express.

Naast het standaard gebrabbel over een oorlog tegen IS die niet gewonnen kan worden, toont het terrormagazine ook een meme. De Amerikaanse president Barack Obama wordt met een regenboogvlag afgebeeld met de tekst "sodomiet". 

Het artikel volgt de aanslag in Normandië alwaar twee IS-dwazen een priester de keel doorsneden. Gelukkig onderbouwen de agressieve vredesreligieuzen hun haat voor de kerk van Jezus: "Beweer jij dat Joden en christenen het juist geloof volgen en het hemels koninkrijk zullen bereiken? Hier is geen bewijs voor". Oh! Maar dan is het goed.

Meer lezen over Islamitische Staat?
Alle artikelen geladen. Overzicht →