IS-vrouwen hebben ALLES over voor terugkeer 

09 juli 2018 - 13:31

Ach gossie, wat hebben we toch medelijden met vrouwelijke Islamitische Staat-aanhangers. Eerst naar een wannabe-kalifaat afreizen, dat faliekant zien mislukken, in Koerdische tentenkampen in Noord-Syrië gezet worden en dan op hangende pootjes naar welvaartsoord Nederland terug willen keren.

Inmiddels zijn de vrouwen alle schaamte en eergevoel voorbij. Zij bieden nu zelfs aan om bij terugkeer in Nederland vrijwillig de gevangenis in te gaan. Met dat lokkertje hopen de vrouwen Nederland moeite voor hen te laten doen.

Maar moeten we dit wel willen met zijn allen? Iemand in de gevangenis kost de belastingbetaler zo'n 250 euro per dag. Nu kost het u niets. Daar komt nog eens bij dat de vrouwen er destijds zelf voor hebben gekozen Nederland te verlaten, om onderdeel te worden van een organisatie die aanslagen pleegt en opeist. We hebben allemaal de verschrikkelijke beelden van menig onthoofding kunnen zien.

Nederland houdt rug nooit recht

Toch lijkt Nederland langzaam maar zeker overstag te gaan, zoals Nederland eigenlijk altijd de blaffende maar nooit bijtende hond is. In drie gevallen zijn Koerdische autoriteiten, die de kampen bestieren waar een aantal Nederlandse vrouwen nu vastzit, al benaderd door het OM in Nederland met een bevel tot gevangenneming. Andere gevallen zitten in de voorbereidingsfase.

Naar verluidt bewandelen de vrouwen de route om hun kinderen te kunnen beschermen. Binnenkort dus allemaal weer in Nederland te bewonderen. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie