Ismail Ilgün: Boef is een sukkel
Binnenland

Ismail Ilgün: Boef is een sukkel.

Oei, oei, oei. Rapper Boef zit diep in de penarie, je weet toch. De Frans/Nederlandse Algerijn heeft na zijn 'kechjes'-uitspraak weliswaar zijn excuses aangeboden, dat wil niet zeggen dat iedereen die zonder blikken of blozen accepteert.

Zo maakten wij gisteren melding van festivaldirecteurtjes die de spijtoptant een tweede kans wilden geven. Alhoewel, tweede kans. Kijk met ons mee naar de indrukwekkende palmares van Sofiane Boussaadia.

Maart 2017: Rapper Boef sloopt een politieauto in Zoetermeer, spingt twee keer op de motorkap van de auto "Ik ben me bewust van mijn voorbeeldrol voor jongeren, dit zal nooit meer gebeuren", aldus Boef."

September 2016: Rapper Boef, die na de vechtpartij met Para Soma werd aangehouden wegens opruiing, heeft moeite met de gedragsregels die justitie hem heeft opgelegd. Hij wordt wederom in de boeien geslagen in zijn woonplaats Tilburg.

September 2016: Rapper Boef roept in een van zijn vlogs jongeren op te komen vechten met fans van rapper Para Soma. Zo'n tweehonderd jongeren verzamelen zich in Tilburg-Noord. De politie weet geweld ternauwernood te voorkomen. De twee hoofdpersonen vechten wel met elkaar, waarna beide partijen de overwinning claimen.

Augustus 2016: Rapper Boef beledigt agenten in een vlog. Naast het feit dat hij zijn middelvinger opsteekt en aangeeft dat "deze voor de politie is", probeert hij hardwerkende agenten voor lul te zetten.

Juni 2016: Rapper Boef blijkt een heuse snelheidsduivel. Met maar liefst 300 kilometer per uur scheurt hij over de A58 bij Tilburg. De slimmerik legt het allemaal vast op beeld, want schijt aan de overheid. Je weet toch.

Februari 2016: Rapper Boef komt zijn oude schooldirectrice tegen. Hij noemt haar tot driemaal toe een 'kankerhoer'.

December 2014: Rapper Boef wordt door de Beverwijkse Lee Anne Maree beschuldigd van het doden van haar kat. Dat zou zijn gebeurd nadat de vrouw onder druk werd gezet een wietplantage in haar woning te beginnen. Nadat blijkt dat Maree niet helemaal meedeelt in de winst, is haar kat binnen no-time verdwenen. Het diertje zou ter hoogte van het AZ-stadion uit het raam zijn gegooid, waarna het bezweek aan de verwondingen.

Goed, dat was dat. Nu stelde praatjesmaker Dick Gussen van GoFun, de jongerentak van reisorganisatie Corendon, gisteren nog dat de kous met excuses van Boef wel even af was.

Enkele uren later is echter in een gesprek tussen Corendon en het management van de rapper besloten de samenwerking per direct stop te zetten. Tegenvallertje voor de rapper, die zelf stelt dat hij slachtoffer van discriminatie is. Zo kennen we hem weer, uitgebreid badend in het warme bad der slachtoffers.

Wie ook heeft uitgehaald naar Boef, is niemand minder dan AD-multitalent Ismail Ilgün.

Ilgün vindt Boef maar een sukkel, zo is te lezen in onderstaande tweet:

Alle artikelen geladen. Overzicht →