Ismail Ilgün zegt verplicht SORRY
Entertainment

Ismail Ilgün zegt verplicht SORRY.

Oef, waren we bijna vergeten u de excuusvideo omdat het moet van tuigvlogger Ismail Ilg√ľn voor te schotelen.

De beelden zijn opgenomen op verzoek van het Openbaar Ministerie, dat het twintigjarige multitalent in de gelegenheid stelde vervolging af te wenden door excuusgesprekken te voeren en een excuusvideo te maken.

Tenenkrommende video trouwens, waarin onder andere gristen-coryfee Arie Boomsma en Matthijs van Nieuwkerk een rolletje hebben. Ismail wil naar eigen zeggen net zoveel bereiken als "zijn voorbeelden".

Zo makkelijk gaat dat dus. U terroriseert de buurt jarenlang en maakt daarna een videootje van 3.24 minuten waarin u de joviale jongen uithangt die net doet alsof hij er allemaal zo'n spijt van heeft.

"Ik ben voortaan niet meer de treitervlogger. Sorry als ik jullie heb bang gemaakt, mensen, sorry. Het spijt me heel erg dat ik zo'n enge jongen ben", aldus de Nederlandse Turk die onlangs nog op festival Lowlands mocht verkondigen hoe rot hij zich voelde nadat heel Nederland hem wegens zijn inhoudsloze vlogs terecht aan de schandpaal nagelde.

Ok, nu weer even naar het AD om Nederlanders op de mouw spelden dat er in ons land echt ghetto's bestaan. Daarna op de koffie bij TopNotch om, ja om wat te doen eigenlijk?

Alle artikelen geladen. Overzicht →