Jacht op Romy Monteiro is geopend

Jacht op Romy Monteiro is geopend 

15 juni 2023 - 15:50

Goed nieuws! Het lekkerste wijf De mooiste vrouw van Nederland is weer vrijgezel! Sinds mei 2019 was Romy Monteiro samen met ene Jasper Suyk. Het waren zware maanden waarin elke man met een gezonde drive maar hoopte dat hier snel een einde aan zou komen en eindelijk is het dan zover. Romy is weer op de markt!

We zullen kort opsommen wat we zo goed aan Romy vinden. Ze is knap. Ze is lekker. Ze is heet. Ze is goddelijk. Ze is een spetter. Ze is mooi. Ze is… nou ja. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. We zijn het daarom ook volledig eens met onze vrienden van FHM om haar uit te roepen tot mooiste vrouw van het land (al was plaats 461 voor onze Sarah Bakker in de FHM500 natuurlijk veel te laag).

De dertigjarige zangeres (of wat ze dan ook maar doet om de hypotheek te betalen) was dus sinds mei 2019 van de markt en daarvoor was ze zelfs bijna getrouwd met weer een andere knakker. Dat ze haar laatste ex, die Jasper dus, heeft gedumpt, kunnen we alleen maar toejuichen. Hij was Playboy-fotograaf (nice) en ze woonde sinds oktober 2021 met hem samen (niet nice), maar het kan in onze ogen nooit de bedoeling zijn van zo'n mooie vrouw dat ze zich nu al bindt. En daarbij: deze Jasper droeg zijn haar in een knotje. We weten allemaal wat dat betekent. Wegwezen dus bij deze engerd! Heel slim van Romy.

Aan wie Romy zich nu gaat binden, dat is nog onbekend. Zelf hebben we wel wat suggesties en toevalligerwijs werken die allemaal bij Omroep PowNed. Romy, mocht je toch een beetje eenzaam zijn binnenkort, kom vooral even langs op de redactie!

 Hier nu wat mooie plaatjes van Romy! Veel plezier.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml