Jager schiet zichzelf, man sticht brand in eigen huis
Binnenland

Jager schiet zichzelf, man sticht brand in eigen huis.

Een man uit Zwolle is opgepakt omdat hij aan de noodrem trok in de trein. Hij bleek bovendien even daarvoor brand te hebben gesticht in zijn eigen huis. Bij Lelystad heeft een jager per ongeluk zichzelf geschoten. Dit en meer gebeurde er in uw provincie dit weekend.

De politie van Zwolle kreeg gisterenochtend een melding dat iemand een televisie van een bovenwoning naar beneden had gegooid. Toen de politie bij de woning aankwam deed er niemand open en moest de deur geforceerd worden. De woning bleek vol rook te staan en de brand kon worden geblust. Er was niemand aanwezig maar de bewoner werd dus later opgepakt nadat hij aan de noodrem trok in de trein, meldt Omroep Gelderland.

Jager schiet zichzelf

Een jager uit Havelte is gisteren gewond geraakt, toen hij per ongeluk in zijn eigen onderbeen schoot. Volgens RTV Drenthe struikelde de man en ging zijn geweer toen af. De man is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Koeien op de A12

Op de A12 in de richting van Den Haag naar Utrecht is gisterenmiddag een file ontstaan doordat er koeien op de weg liepen. Dat gebeurde nadat een met koeien beladen aanhanger tussen Reeuwijk en Nieuwerbrug was gekanteld. RTV Utrecht meldt dat alle dieren het ongeluk hebben overleefd.

Nog meer snelweg-nieuws: door een groot ongeluk op de A27 gisteren stonden automobilisten uren in de file voor de Stichtse Brug. Een visboer die ook in de file stond besloot van de gelegenheid gebruik te maken en zijn kraam open te gooien. NH meldt dat de man goede zaken deed.

Alle artikelen geladen. Overzicht →