Jaimie Vaes haat werken en staat daarom met neptieten in de Playboy

Jaimie Vaes haat werken en staat daarom met neptieten in de Playboy 

04 augustus 2023 - 12:00

Stel je voor. Je hebt een levensstijl vol luxe feestjes, dure horloges, dikke auto's, designertassen en champagne drinken op Ibiza. Je partner mishandelt je wel al jaren maar pas wanneer dat uitlekt durf je eindelijk bij hem weg. Omdat je niet getrouwd was heb je alleen geen recht op alimentatie en verder kan je ook niet zo veel. Wel wil je je luxeleventje blijven leiden. Wat doe je dan? Met je tieten in de Playboy!

Dit is een korte samenvatting van het leven van Jaimie Vaes. Jaimie wie, denkt u misschien? Dat is de ex van Lil' Kleine, dat irritante rappertje van twee turven hoog die niet kan rappen, slechte muziek maakt, ondertussen zichzelf wel helemaal de shit vindt en zijn geld verdient met optredens voor zestienjarige pubers die houden van muzikale stront. Bij het grote publiek werd hij bekend doordat hij Jamie aan haar haren de auto uit sleurde en haar hoofd tussen de autodeur klemde. Een aparte manier om met je vriendin om te gaan en het duurde ook niet lang voordat een filmpje hiervan uitlekte en Jaimie haar koffers pakte.

Mishandeld worden gun je niemand en dat was oprecht heel sneu voor Jaimie. Bijkomend probleem was dat Jaimie na haar breuk met Lil' Kleine geen cashflow meer had. Geld kwam er niet meer binnen en dus ondernam ze de gang naar de rechter om allerlei spullen van waarde op te eisen, zoals twee dure horloges. Ondertussen bleef ze op Ibiza wonen waar ze zich omringt met figuren als Estelle Cruijff (die van Ruud Gullit en Badr Hari) en Koen Kardashian (die gewoon Koen Pieter van Dijk heet en meer coke in zijn neus gestopt heeft dan dat er zand in de Sahara ligt). Twee nono's die niet bekend staan om hun enorme arbeidsethos en het teren op de zak van een ander tot kunst hebben verheven.

Verwacht dus niet dat zij Jaimie na de breuk met de rap-kabouter hebben geadviseerd om het eens over een hele andere boeg te gooien. Wat had Jaimie kunnen doen nadat ze niet meer kon leven van het geld van een ander? Nou, de moeder van een zoontje van drie had ervoor kunnen kiezen een opleiding te volgen zodat ze op een eerbiedwaardige manier haar eigen salaris had kunnen verdienen. Ze had leerkracht in het basisonderwijs kunnen worden. Ze had ervoor kunnen kiezen om te gaan werken met bejaarden. Ze had iets kunnen gaan doen met mensen met een verstandelijke beperking, daar heeft ze immers al ervaring mee.

Maar nee, dat zou allemaal wel heel erg op werken beginnen te lijken. Hoe koop je in vredesnaam een Louis Vuitton tas als je maar drieduizend euro per maand verdient waar je ook nog eens fulltime voor moet werken? Mevrouw Vaes kwam tot een andere oplossing. Als ik nou eens met mijn blote neptieten in de Playboy ga staan? Dan ben ik zo tien ruggen verder en dan kan ik er met mijn luie opgespoten reet weer even tegenaan.

En zo geschiedde. En nu zitten wij opgescheept met een lelijk wijf in ons favoriete blad. Jammer.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.