Jennifer Lopez net zo'n zeikwijf als je eigen vriendin

Jennifer Lopez net zo'n zeikwijf als je eigen vriendin 

01 augustus 2023 - 19:49

Jennifer Lopez heeft een goede kop en een goede bil. Verder is het net zo'n zeikwijf als alle andere wijven. Ze is geen haar beter dan je eigen wijf, het wijf van je beste vriend, het wijf van die andere beste vriend en ook geen haar beter dan je moeder en je schoonmoeder. De zangeres verbiedt haar man en acteur Ben Affleck namelijk omgang met zijn ex, actrice Jennifer Garner. Het wordt tijd dat Ben J.Lo eens goed de waarheid vertelt.

Want dit soort kleinburgerlijk geneuzel van de vrouwmens moet echt een keer afgelopen zijn. Het kan best dat de vrouw een keer chagrijnig is omdat je teveel hebt gedronken, omdat je misschien per ongeluk een appje naar je ex hebt gestuurd of omdat je allerlei nummers van onbekende vrouwen in je telefoon hebt staan. Even boos zijn mag. Bedrijfsrisico noemen we dat. Maar het moet daarna ook klaar zijn. Niet dat eeuwige gezeik aan je kop. Wat mevrouw Lopez nu doet gaat dan ook alle perken te buiten.

Ben Affleck is een groot acteur die in veel grote films heeft gespeeld en dus is het niet gek dat hij terugkeert in deel drie van de film Deadpool. Helemaal top, zou je denken, ware het niet dat de ex van Affleck daar ook in speelt. En deze Jennifer Garner is niet alleen de ex-vrouw van Ben (tien jaar waren ze getrouwd), het is ook nog eens de moeder van zijn drie kinderen. En dit alles is J.Lo een doorn in het oog. Ze vreest dat er tussen deze twee allerlei oude gevoelens gaan opspelen.

En dus heeft mevrouw allerlei regels voor Ben opgesteld. Want o, o, o stel je voor dat Ben met zijn ex gaat praten. Dat zou toch wel heel ver gaan. Of stel je voor dat ze elkaar groeten en een vriendschappelijke knuffel geven. Of ze dat een gesprek voeren over hun kinderen! Volgens de Britse krant The Mirror wil J.Lo daarom 24/7 toegang tot de set, wil ze onaangekondigd langs kunnen komen, Ben en zijn ex Jennifer mogen geen gezamenlijke promotie-interviews en fotoshoots doen. Ook mogen ze na het werk geen contact hebben en Ben moet meteen naar huis komen zodra hij klaar is met filmen.

Het is van de zotte.

Laat die man gewoon zijn werk doen. Zeik J.Lo. Begin jaren 2000 had je wat hitjes, maar dat vergoelijkt dit gedrag absoluut niet. Waar ben je bang voor J.Lo? Ben je echt zo onzeker? Ja, deze Jennifer Garner is voor iemand van 51 jaar best lekker. En ja, wij zouden geen nee tegen d'r zeggen. Maar dat is geen excuus voor dit jaloerse gedoe.

Tegelijkertijd is dit dé kans voor Ben om paal en perk te stellen het dominante gedrag van zijn vrouw. Het wordt tijd dat hij J.Lo de keus geeft en laat kiezen: of ze doet even heel snel normaal of het is einde oefening. En daarmee basta! Hoe lekker of succesvol je ook bent, laat Ben met rust. Het wordt tijd dat de man weer eens van zich afbijt en Ben moet daarmee dan ook direct beginnen. Hij zou daarmee een voorbeeld zijn voor alle mannen. En alle vrouwen zouden dan gewaarschuwd zijn. Wij mannen accepteren dit niet. Ben, sta op!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.