Jetten, ga ‘s doen waar je voor betaald wordt!

Jetten, ga ‘s doen waar je voor betaald wordt! 

01 oktober 2022 - 13:47

Rob Jetten kan dan wel de mooiboy van Rutte IV zijn, hij wint het nooit van Wopke Hoekstra. Het kán haast niet anders of zijn idiote voorstellen komen voort uit dat minderwaardigheidsgevoel. Nu moet ’s avonds de straatverlichting uit. En dat nadat de verwarming al lager moest, douchen korter – en kouder.

Gast. Minister. Het. Houdt. Niet. Op! Ga 's doen waar je voor betaald wordt: Nederlanders beschermen. Onderdeel daarvan is veiligheid en veiligheid is straatverlichting. Veiligheid is verwarming. Veiligheid is warm water. Veiligheid is zorgen dat die oorlog in den vreemde niet onze oorlog wordt. Veiligheid is zorgen dat de energierekening betaalbaar blijft – en al die andere rekeningen ook. Veiligheid is geen domme dingen doen, waardoor buitenlandse bedrijven rijker en Nederlandse burgers armer worden.

Veiligheid is ’s avonds de straatverlichting aanlaten. Is ook beter voor de veiligheid van homoseksuele mooiboys die niet door een chauffeur in een gepantserde Duitser worden rondgereden. Veiligheid. Ooit zo’n vanzelfsprekendheid maar sinds politiek is verworden tot plucheplakken, komt de veiligheid van Nederlanders niet aan bod. Groningers worden niet gecompenseerd voor in elkaar stortende woningen, de staat rooft kinderen van hun ouders, iedereen is bij voorbaat fraudeur (behalve politici die alle toeslagen die ze krijgen optimaliseren) en boeren mogen hun levenswerk aan de willigen hangen want tja, waarom zouden ze produceren voor de export. Zo kun je wel bezig blijven: waarom zouden bloemtelers produceren voor de export, waarom zou KLM-buitenlanders vervoeren, waarom zouden Nederlandse investeerders uitwijken naar het buitenland en waarom zou het koningshuis een zomerhuis in Griekenland hebben? Bestaansveiligheid is het wisselgeld van deze regering, Eigen Politici First, Nederlanders aan de geeuwhonger. NEXT!

En dus moet de straatverlichting uit. Je zou ook als overheid je verantwoordelijkheid kunnen nemen: btw op groente en gezond eten eraf, btw op alles waar te veel suiker en vet in zit. Btw verlagen op benzine en transport, KLM af van het overheidsinfuus. Btw en de toeslagen van de energie – en de Eneco’s van deze wereld eens niet pamperen met belastingvoordelen. Veiligheid houdt in dat iedereen kan voorzien in zijn basisbehoeften: dak boven het hoofd, eten en drinken, gas, water en licht. Zorg dat dit betaalbaar blijft, haal hier de belastingen van af, lever in als overheid, investeer in je bevolking. Een veilige bevolking is een tevreden bevolking. Een tevreden bevolking is een tevreden kiezer.

Maar daar kunnen de mooiboys van Rutte IV niet aan beginnen, nee. Het is makkelijker om de straatverlichting uit te doen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.