'Jihadist Marouane B. leeft en komt naar NL' 

15 februari 2018 - 12:55

Het is een grote 'goed' nieuwsshow de laatste tijd.  Kregen we eergisteren al de melding dat onze eigen Nederlandse bekeerling Victor 'Zakariya al Hollandi' D. uit Heeten nog springlevend is, vandaag laat collega-jihadist Marouane B. hetzelfde weten in een open brief aan de rechtbank. 

Hij laat weten dat hij zijn dood in scène had gezet, zodat hij op die manier kon vluchten richting de Turkse grens. Momenteel doet hij zijn uiterste best om te proberen naar Nederland te komen. Voor zijn strafzaak heeft hij ook nog een goedbedoeld advies voor de rechter:

"Ik hoop dat jullie je niet laten beïnvloeden, want politici zoals Annabel Nanninga (FvD), journalisten zoals Silvan schoonhoven (Telegraaf), columnisten zoals Riza (NPO) en Ozcan (Nieuwe Revu), oorlogscorrespondenten zoals Harold Doornbos (RTL Late night) en nietsnutten zoals Jan Dijkgraaf (Brief van Jan) hebben stempels (Zoals: IS-Strijder en terrorist) op mij geplakt in de media, waardoor ik al 1-0 achter sta in de rechtbank."

Volgens hem zijn de genoemde personen "hoerenkinderen onwetende mensen die mijn naam misbruiken voor aandacht", aldus de jihadist in de brief die gepubliceerd is op WNL.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie