Joe Biden

Joe Biden 

27 oktober 2020 - 14:07

De cijfers zijn desastreus, in die zin dat naar het schijnt vele mensen besmet worden met het coronavirus, beginnen te hoesten en gal over te geven, bevangen worden door ademtekort, last krijgen van een loopneus, niet meer weten hoe een portie gestoofde prei in de groene arduinsaus smaakt of ruikt, een aanval van diarree te verduren krijgen, geen kleuren meer van elkaar kunnen onderscheiden, en dan dingen zeggen als: ‘O, wat is dat mooie blauwe sinaasappel’, en op de koop krijgt men psychische problemen, zoals depressie, zwartkijkerij, emotionele breakdown, burn-out, en agressie, waarbij men enige huisgenoten, waarom godverdomme niet allemáál, een paar petsen tegen hun bakkes geeft.

En dan het ergste van alles, zij het niet voor vrouwen: erectiestoornissen. Er zijn praktisch geen mannelijke coronapatiënten geboekstaafd die geen erecttiestoornissen hebben, zeker als ze op de intensive care liggen. Er was één vreemd geval, van een patiënt die in een ziekenhuis in Luik in coma werd gehouden, en toch een erectie had. Dokter Lejeune verklaarde aan de pers: ‘Het zou kunnen dat deze kerel in z’n onderbewuste seksuele daden verricht met een lekker wijf, en dus zonder dat hij er zelf weet van heeft een harde krijgt. We zullen dit nader onderzoeken, en tevens proberen te achterhalen wie dat lekkere wijf precies is.’

Zodoende vroeg ik me af: mocht ik in een coma een erectie krijgen, welk lekker wijf in m’n onderbewuste een rol zou spelen. Nou, dat is ongetwijfeld m’n eigen vriendin Lena, die me ook in m’n bewuste leven geregeld een erectie bezorgt. Is het niet fantastisch om, zelfs in deze coronatijden, een leuke relatie te hebben met een man of vrouw op wie je onveranderd verliefd blijft, met wie je vaak en bevredigend seks hebt, en – waarbij vooral de vrouw het voortouw neemt – minstens één keer per dag een prima maaltijd op tafel verschijnt, waarna de man een sigaretje rookt en de vrouw de afwas doet.

M’n tienduizenden fans zullen opwerpen: ‘Meneer Brusselmans, het lijkt wel alsof u promotie voert voor achterhaalde fenomenen, zoals de vrouw die het werk verricht terwijl de man die op z’n gemakje achterover geleund z’n Marlborootjes paft. Dit is regelrecht seksisme!’ Wel, ik kan m’n fans gerust stellen: ik doe ook wel eens de afwas. We hebben weliswaar een vaatwasmachine in huis, maar manueel de vaat doen ontspant mij, en ik fluit daarbij een vrolijk lied, vaak een song van Imca Marina, Connie Van den Bosch, of Ronny Tober, grootse Nederlandse artiesten die vooral vroeger veel furore maakten, en nu niet meer omdat ze te oud zijn of overleden.

Maar goed, m’n stelling is dat de tweede golf van de corona erger is dan de eerste, en hier in Vlaanderen zijn de cafés en restaurants gesloten, moet je overal een mondmasker dragen, is er een avondklok die je verbiedt om tussen middernacht en vijf uur op straat te komen, en mag je niet tongzoenen in het openbaar met om het even wie, wat logisch lijkt, want tongzoenen met een mondmasker voor je kanis is niet alleen niet simpel, maar ook heel onnozel. Twee tongzoenende mondmaskerdragers, die maken zich toch belachelijk?

Ondertussen verlangen we met z’n allen dat alles weder normaal wordt, en dat het virus met wortel en tak wordt uitgeroeid. Dat zal geen sinecure worden, en ik vrees dat als Trump herkozen wordt, hij het in Amerika ontwikkelde vaccin niet zal willen uitvoeren naar alle andere landen ter wereld. Laten we dus de vingers kruisen dat Joe Biden de nieuwe president wordt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.