John Troost voorspelde uitslag PSV al...
Binnenland

John Troost voorspelde uitslag PSV al....

De zelfbenoemde positiviteitsgoeroe John van Troost wist naar eigen zeggen al voor de aftrap van PSV - Ajax dat de Eindhovenaren kampioen zouden worden. Hij verklaart in onderstaande video hoe hij achter die informatie is gekomen. Iets met goddelijke krachten.

John blijkt een echte Ajax-martelaar. Zo zorgde hij er naar eigen zeggen twee jaar geleden voor dat de spelers van De Graafschap over 'superkrachten' beschikten, waardoor de Amsterdammers het kampioenschap in de laatste speelronde aan hun neus voorbij zagen gaan.

Maar er is meer. Waarom denkt u dat het Nederlands elftal niet deelneemt aan het komende WK in Rusland? Waarom staat FC Twente op de laatste plaats in de Eredivisie? Het antwoord is simpel: "wie de kracht van de ziel en de geest bij zich heeft, die wint".

'Godenzonen zonder goddelijke krachten'

Staan die Ajax-fans gisteren als dwazen op de spelersbus van hun team in te beuken, terwijl het die arme jongens dus gewoon aan goddelijke krachten ontbreekt. Vreemd, ze noemen zichzelf nog Godenzonen ook.

Trouwens John, voor onze toto-blaadjes was het erg fijn geweest even de uitslag vooraf door te bellen. De uitbetaling voor een 3-0 zege was 17,00 euro per ingezette euro...

Alle artikelen geladen. Overzicht →