John van den Heuvel:  Johan Derksen is ziekelijk
Entertainment

John van den Heuvel: Johan Derksen is ziekelijk.

Het afkatten van 'Hummie' Tan is Johan 'de Snor' Derksen op felle BN'er-kritiek komen staan. Niet dat dat erg is of zo. Wij bedoelen, lekker belangrijk wat een John van den Heuvel, ene Luuk Ikink en Beau van Erven Dorens te vertellen hebben.

Nu moeten we eerlijk toegeven dat Beau zijn kritiek aan het adres van Derksen niet alleen uitte in RTL Boulevard, gisterenavond zat hij naast Wilfred Genee in de uitzending van VI Oranje Blijft Thuis om daar nogmaals aan te geven wat zijn mening over het programma is. Dan heb je ballen.

Hoe anders is dat gesteld bij Luuk Ikink. We moeten even Googelen wie dat eigenlijk is trouwens. Oh, hij was sinds een paar jaar het hulpje van Tan. 

Goed, Ikink zegt: "Hij (Johan Derksen, red.) werpt zich op als een soort Braveheart van de Nederlandse televisie terwijl hij voor 3,5 ton elke avond uit zijn neus zit te vreten."

Dan is er nog de immer gefrustreerde John van den Heuvel, toch een beetje de heel ver in de schaduw van Peter R. de Vries opererende misdaadjournalist. John vindt het 'ziekelijk' dat Derksen een behandeling voorstelt voor Irene Tan, vanwege het feit dat zij de afgelopen week prominent op de eerste rij zat om haar (of die van Dionne Stax?) man te steunen.

Volgens van den Heuvel moet Derksen zich zelf maar laten behandelen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →