Jonge mensen

Jonge mensen 

28 september 2020 - 13:21

De halfgare mejuffrouw Meijer, beter bekend als Famke Louise, heeft naar eigen zeggen een vader die piloot is. Wat deze meneer Meijer zou kunnen doen: hij neemt z’n dochter mee in een vliegtuigje, ze stijgen naar een hoogte van 5000 meter, en daar drukt meneer Meijer op een knopje, en de schietschoel van de passagier treedt in werking, en Famke Louise wordt uit het vliegtuig geschoten, en net daarvoor heeft meneer Meijer tegen z’n dochter gezegd: ‘Een parachute is nergens voor nodig liefje.’ Dan zijn we dus van die Famke Louise af. Dan kan ze niet meer eerst zeggen ik ben tegen de de coronamaatregelen en daarna ik ben er helemaal voor, terwijl ze eigenlijk bedoelt: ik klets de hele tijd uit m’n nek, weet totaal niet waarover ik het heb, beschik over het IQ van een schoenzool, ik wil alleen maar nog steeds beroemder worden, niet alleen door met m’n dikke kont en m’n veel te kleine tieten op foto’s en in filmpjes te paraderen maar ook door uitspraken te doen die in wezen alleen maar gedaan worden door iemand in een dwangbuis met een omgekeerde trechter op z’n kop, uitpuilende ogen en een door nutteloze antiwaanzinmedicatie opgezwollen tong.

Kortom, het wordt tijd dat typetjes als Famke Louise definitief hun gore bek dichthouden. Maar ja, het probleem is dat zo’n gepatenteerde idioot een vlogger is met meer dan een miljoen volgers. Het wordt als een zekerheid aangenomen dat zulke vloggers invloed hebben op de ideeën, de gedachten, de meningen en het gedrag van hun volgers. Deze zekerheid is nergens op gestoeld. Als we nog even bij het debieltje Famke Louise blijven: die kreeg godbetert een paar tienduizenden euro’s van het RIVM om de coranamaatregelen te promoten, waarbij het RIVM redeneerde: als Famke Louise zegt op haar vlog dat we geen handen mogen schudden, een mondkapje moeten dragen, anderhalve meter afstand houden, onze handen wassen, en elkaar niet meer zomaar achterwaarts in de poes naaien, dan zal minstens een miljoen mensen haar raad opvolgen.

En wat doet Famke Louise, nadat ze de poen heeft gecasht? Rondtoeteren dat al die maatregelen geheel overbodig zijn. Schud gerust iedereen de hand! Geen mondkapje dragen! Fuck de anderhalve meter! Handen wassen, ben je gek! Naai elkaar achterwaarts in de poes tot je blauw ziet! Het RIVM had haar geld evengoed in brand kunnen steken. Maar op Famke Louise’s ‘Ik doe niet meer mee’-actie, gesteund door tientallen andere zogenaamde BN’ers, van wie de meeste onbekender zijn dan de hond van de zwager van de poetsvrouw van de buurman van André Hazes, kwamen een paar tegengeluiden van mensen die doorgestudeerd hebben, en in de rotkop van Famke Louise ging een flauw lichtje branden, waardoor ze besloot dat ze haar gemanicuurde handjes overspeeld had, en dus ging ze bij Jinek haar oorspronkelijke opvatting omkeren, maar wel op zo’n belabberde manier dat je dacht: oké, we weten dat Famke Louise geestelijk op de laatste rij staat, maar dat ze zo achterlijk is, dat hadden we nou ook weer niet gedacht.

De pest is dat zo’n Famke Louise niet de enige is met een miljoen volgers. Andere jonge mensen van haar slag hebben ook een miljoen volgers of meer, en deze klojo’s hebben ook invloed op hun meelijwekkende, zielige, onnozele, naïeve, op lage leeftijd reeds afgestompte, seniele stumperds, en deze sukkels worden door Famke Louise e tuti quanti continu een rad voor de ogen gedraaid, terwijl Famke Louise en haar strijdmakkers hun zakken vullen. Jongelui, schrap de namen van Famke Louise en gelijksoortige haaien uit jullie brein, en luister naar mensen die weten waarover ze het hebben. En flink de handen wassen hoor!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.