Jongen (14) met mes gedwongen tot 'onzedelijke handelingen'
Binnenland

Jongen (14) met mes gedwongen tot 'onzedelijke handelingen'.

Een bizar 'incident' maandagmiddag in het normaal gesproken zo rustige Soest. Een puber van slechts veertien jaar oud is door een andere jongen met een mes gedwongen om bij hem 'onzedelijke handelingen' te verrichten.

Wat dat precies inhield wil de politie niet zeggen. Wel wil het kwijt dat de twee rond 3 uur 's-middags op de Peter van den Breemerweg op elkaar af fietsten en vervolgens midden op straat een woordenwisseling kregen die uitmondde in een worsteling. Hierna zou het slachtoffer dus met een mes gedwongen zijn de verder niet gedefinieerde handelingen uit te voeren.

Tja, wij vragen ons ook nu weer af wat er toch mis is met bepaalde mensen. Geluk bij een ongeluk is dan wel weer, dat het slachtoffer een overduidelijke beschrijving van de dader kon geven.

Het betreft volgens de politie een BLANKE jongen tussen de veertien en achttien jaar oud, tussen de 1,70 en 1,80 meter lang, met een beetje mollig postuur en bruin-blond haar. Hij droeg een broek met legerprint, een zwart vest en blauwe sportschoenen. Veel duidelijker kan het niet, nietwaar? Tips geven over wie de dader is kan hier.

Alle artikelen geladen. Overzicht →