Jongen (16) met mes mishandelt docent en gooit ruit school in

Jongen (16) met mes mishandelt docent en gooit ruit school in 

12 november 2021 - 11:51

Een jongen van 16 uit Steenbergen is gisteren compleet door het lint gegaan toen zijn leraar zag dat hij een mes mee naar school had gebracht. De docent wilde het afpakken waarop hij een stomp van de jongen moest incasseren. De leerling raakte de man in het gezicht waarna hij ervandoor ging na eerst nog een ruit ingegooid te hebben van de school in Bergen op Zoom.

Agenten pakten hem korte tijd later op en namen hem mee naar het bureau. Daar was hij nog niet klaar met wild doen: hij sloeg tot bloedens toe op de muur van een cel en besmeurde de wachtruimte met spuug en bloed. De politie moest een gespecialiseerd bedrijf inhuren om de ruimte schoon te maken.

Omdat dit niet helemaal normaal is, is tegen de jongen liefst driemaal aangifte gedaan: door de docent, de school en, vanwege het vervuilen van de ruimte, door de politie zelf. Nu denkt u natuurlijk: een gevalletje van teveel drank en drugs? Maar dat is niet zo: "De jongen was niet onder invloed, maar heeft kennelijk wel een zeer opvliegend karakter", aldus een woordvoerster van de politie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml