Jongen (16) neemt groot mes mee naar Schiphol

Jongen (16) neemt groot mes mee naar Schiphol 

05 januari 2023 - 10:37

Zucht... Komt het ooit nog goed met deze generatie? Een 16-jarige tiener dacht gisteren dat het een goed idee was om een groot mes mee te nemen naar Schiphol. Hoort natuurlijk tegenwoordig ook bij de standaarduitrusting van de jeugd. Toen de Marechaussee hem en zijn matties wilde controleren, probeerde hij het mes stiekem in de prullenbak te gooien. Hij is in de kraag gevat.

De marechaussee sprak gisteren een groep jongeren aan voor een controle op Schiphol Plaza. "Toen we ze aanspraken liepen ze door", vertelt een woordvoerder van de marechaussee tegen AT5Een van de leden van de marechaussee zag vervolgens dat een van de jongens iets in een prullenbak gooide. Daar werd vervolgens een groot mes aangetroffen (zie het Twitter-bericht, met zulke messen lopen de tieners van tegenwoordig dus rond).

De jongen beledigde daarna ook nog eens een aantal leden van de marechaussee en werd opgepakt. Een rechter buigt zich nu over de vraag wat voor straf hij moet krijgen, vast een paar uurtjes afval prikken of zoiets. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml