Jongere boos omdat jongeren snel boos worden
Buitenland

Jongere boos omdat jongeren snel boos worden.

Een jeugdig lid van een focusgroep is boos geworden op een televisieprogramma dat suggereert dat jongeren snel boos worden en niets kunnen hebben.

Die suggestie kon de jongedame dus niet hebben en werd boos. Het gaat om de nieuw te lanceren comedyshow The Great Indoors van het Amerikaanse CBS. "Ik ben zelf een millenial", sneerde de millenial tegen producent Mike Gibbons toen de beste man de show aan een focusgroep voorlegde. "Waarom zouden we verwend zijn?"

Stephan Fry, acteur in de show, gaf als reactie dat de jonge generatie enerzijds toch echt wel een beetje verwend is, maar dat millenials het anderzijds soms zwaarder hebben als het aankomt op het vinden van een woning. De jonge reporter kon daar niet veel mee, onderbrak Fry en eiste uitleg van producer Mike Gibbons. Gibbons op z'n beurt noemde het illustratief dat de jongeling Fry's uitleg onderbrak. 

Joel McHale, ook acteur in de show, vindt dat als The Great Indoors millenials beledigt, dat "de beste strategie ooit is", aldus The Independent.

Alle artikelen geladen. Overzicht →