Jongeren trappen man (49) die hen aansprak op gedrag in elkaar

Jongeren trappen man (49) die hen aansprak op gedrag in elkaar  

01 september 2021 - 13:36

Wat is er toch mis met sommige mensen in dit land? Een man is gisteravond in Hoofddorp in elkaar getrapt door een groep jongeren nadat hij hen aansprak op hun gedrag. De groep van ongeveer tien jonge mannen en vrouwen schopte en sloeg de 49-jarige Hoofddorper terwijl hij op de grond lag (stoer zeg!). 

"Het slachtoffer liet 's avonds zijn hond uit toen hij zag dat het groepje rotzooi aan het trappen was bij het terrein van een kinderdagverblijf. De man sprak de groep daarop aan, maar vertrok na een korte woordenwisseling naar huis. Niet veel later keerde de man terug naar de groep en sprak hen opnieuw aan, waarna hij bedreigd werd door van de jongens van de groep. Toen het slachtoffer daarop wegliep, werd hij in zijn rug aangevallen. Na de mishandeling aan de Skaggerrak vluchtte de groep weg in de richting van het winkelcentrum."

De man raakte volgens de politie gelukkig slechts lichtgewond. De jonge mannen en vrouwen zijn tussen de 16 en 20 jaar. De politie is op zoek naar getuigen en beelden van de mishandeling. Wij helpen de politie hier graag aan mee. Dus, weet u wie het zijn?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml