Joris Demmink niet vervolgd 

18 augustus 2017 - 14:24

Goedemiddag aluhoedjes, graag allemaal even stoppen met chemtrails fotograferen, alle proefverloven zijn ingetrokken, laat Big Pharma een dagje met rust: topambtenaar Joris Demmink wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik van minderjarigen. 

Het ANP over de bevindingen van de rechtbank:

Na een zogenoemde artikel 12-procedure had het gerechtshof in Arnhem het OM opdracht gegeven de beschuldigingen nader te onderzoeken. In een verzoek om te stoppen met het onderzoek, liet het OM eind juni weten "dat er geen redelijk vermoeden bestaat dat Demmink zich in de jaren 1995-1997 heeft schuldig gemaakt aan de verkrachtingen waar twee - destijds - minderjarige Turkse jongens aangifte van deden''.

Er is onderzoek gedaan in Turkije, maar daar kwam niets uit. Daarnaast is ook in Nederland een feitenonderzoek uitgevoerd, waarbij de Rijksrecherche alle signalen van seksueel misbruik door Demmink heeft onderzocht. Ook dit heeft volgens het OM geen strafbare feiten opgeleverd.

Het hof concludeert dat er een "zeer uitgebreid en gedegen" onderzoek heeft plaatsgevonden "waarbij geen steen op de andere is gelaten". Naar het oordeel van het hof heeft het onderzoek "overtuigend" aangetoond dat er "slechts sprake is van speculaties en veronderstellingen".

Demmink, voormalig secretaris-generaal op het departement van Veiligheid en Justitie, is al jaren favoriet bij complotdenkend Nederland. Want hoge ome op justitie met vrienden op belangrijke posten. Want doofpotten. Want Marc Dutroux en de Roze Balletten. Want mensen van het Koningshuis pleegden seksmoorden op kindertjes en moeten uit de wind gehouden worden. Want Micha Kat. Want Maud Oortwijn. Want Niburu. WANT WAAR ROOK IS, IS VUUR!11!11!!11!!!

Anyway. Case closed. Uw eigen bewijzen, theorettes en wat er verder zoal onder uw aluhoedje ligt te gisten kunt u in de comments kwijt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.