Jort haakt af: Baudet te autoritair
Binnenland

Jort haakt af: Baudet te autoritair.

Baudet en Kelder hebben geen verkering meer. Oud Quote-baas Jort Kelder doet namelijk niet mee met het Forum voor Democratie. Het had er even de schijn van dat Jort onze voormalige huiscommentator Thierry zou steunen in zijn strijd om het systeem "van binnen open te breken", maar daarvoor is Baudet "te autoritair".

Vorig jaar trokken de twee heren nog samen op en wilden ze tijdens de hoorzitting Peuro een Parlementaire Enquête over de euro. Ook zaten ze samen in het Nee-kamp van het Oekraïne-referendum.

Jort heeft bedankt voor een plek op de lijst van het Forum voor Democratie voor de verkiezingen van maart, zegt hij vandaag tegen zijn oude liefde Quote. ''Om met hem in een partij te zitten? Daar is hij veel te autoritair voor. Ik ben niet gek." Kelder blijft daarom partijloos: "Ik weet nog niet wat ik ga stemmen. Ik ben principieel zwevend en dat blijft ook zo."

Ook ontkent Kelder betrokken te zijn bij de totstandkoming van de economische paragraaf van Forum voor Democratie. Kortom, tot zover de vrijage tussen Baudet en Kelder.

 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →