Jos van Rey brengt stem uit, krijgt ruzie 

21 maart 2018 - 20:10

De van corruptie en witwassen verdachte Jos van Rey zit bepaald niet stil. Hij heeft vanavond bij het uitbrengen van zijn stem in het Roermondse Herten fittie gekregen met een stembureau-lid.

Meneer Van Rey vond het blijkbaar niet kunnen dat Leon Goijen als ex-voorzitter van het CDA-Roermond nu lid is van een stembureau. Dat deze Goijen dit jaar niet verkiesbaar is en daarom als gewone burger dit werk mag doen, maakt volgens de voormalig VVD-politicus niet uit. "Het CDA mag hier blijkbaar alles", klaagde hij.

Van Rey kwam regelmatig in het nieuws doordat hij zich jarenlang zou hebben laten omkopen door maatje en projectontwikkelaar Piet van Pol. Dat geschiedde onder meer door samen reisjes te maken, voetbalwedstrijden te bezoeken en lekker vakantie te vieren in het huis van Van Pol in Saint Tropez. De ex-liberaal zou tevens geld hebben witgewassen, vertrouwelijke informatie hebben gelekt en stemmen hebben geronseld.

Allemaal niet waar natuurlijk en daarom is hij in cassatie gegaan bij de Hoge Raad. Op dit moment vult hij zijn tijd als lijstduwer van de Liberale Volkspartij Roermond (LVR) en gaat hij nu ook nog werk maken van het 'schandaal' van de ex-CDA-voorzitter bij het stembureau. Energie genoeg, die Jos.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie