Justin Bieber verlaat Instagram
Entertainment

Justin Bieber verlaat Instagram.

BREAKING: Justin Bieber, de op vijf na meest gevolgde persoon op Instagram, heeft zijn account verwijderd. Hij deed dit na haat over zijn vermoedelijke nieuwe liefde en ruzie met zijn ex-vriendin. 

 

JBiebz hing zijn 77,9 miljoen volgers aan de wilgen door zijn account eerst op privé te zetten en vervolgens te verwijderen, zo weet de Britse kwaliteitskrant The Guardian. De 21-jarige zanger had hier al mee gedreigd toen zijn fans, ook wel Beliebers genoemd, hun ongenoegen uitten over Biebers nieuwe 17-jarige vlam Sofia Richie (inderdaad de dochter van). 

"Ik zet mijn Insta op privé als jullie niet stoppen met al deze haat. Dit loopt echt uit de hand. Als jullie echte fans zouden zijn, zouden jullie niet zo gemeen doen tegen mensen die ik leuk vind", liet de Canadees weten via datzelfde medium.

Het gebruik van het woord 'fans' schoot zijn fans een beetje in het verkeerde keelgat. Ze waren immers BELIEBERS die Justin altijd gesteund hadden, hoe kon hij nu opeens zijn nieuwe liefde voorrang geven?! 

"Wees niet boos op je fans"

Justins ex Selena Gomez (de meest gevolgde persoon op Instagram) antwoordde op zijn post: "Als je de haat niet aankan, stop dan met het posten van foto's van je vriendin, lol. Jullie relatie is iets speciaals tussen alleen jullie twee. Wees niet boos op je fans. Ze houden van je. Zij waren er voor je, vóor iedere andere persoon."

Waarop Biebz natuurlijk weer modder moest teruggooien: "Grappig om te zien dat mensen die me gebruikten voor aandacht nog steeds proberen met een beschuldigend vingertje naar mij te wijzen. Triest. Een en al liefde." 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →