Justin Timberlake riskeert cel, want stemselfie
Entertainment

Justin Timberlake riskeert cel, want stemselfie.

De 35-jarige Justin 'Cry Me A River' Timberlake gooide gisteren een foto op Instagram waarin hij te zien is in een stemhokje. En da's foute boel. Het kan de rappende zanger, of zingende rapper, op een celstraf van dertig dagen komen te staan. Daarnaast kan Justin ook nog een fikse geldstraf van vijftig euro verwachten als hij schuldig wordt bevonden aan het overtreden van de wet.

In het Amerikaanse Tennessee is het niet toegestaan voor kiesgerechtigden om beelden en/of geluidsopnames te maken in het stemhokje. Een woordvoerder van de officier van justitie van het district Shelby County zegt dat de foto van Justin onderwerp is van justititieel onderzoek. Het verbod is er namelijk nog niet zo heel lang en tot op heden is er niemand voor veroordeeld, zo weet Dailymail.

Een vertegenwoordiger van het verkiezingsbureau waar Timberlake zijn stem uitbracht, zou het oneerlijk vinden als de popster inderdaad veroordeeld zou worden. Hij roemt de actie van Justin juist, omdat de artiest mensen door middel van het plaatje zou bewegen ook naar de stembus te gaan.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →