Juvat Westendorp doet 'grappig' over #metoo
Entertainment

Juvat Westendorp doet 'grappig' over #metoo.

Of meent hij het serieus?

Terwijl duizenden vrouwen middels hashtag metoo hun ervaringen met seksueel misbruik delen, wil acteur Juvat Westendorp graag de aandacht op zich vestigen met een wel heel slechte grap. Of hij meent het serieus, daar zijn we hier nog niet helemaal over uit.

Arme Juvat is namelijk ook slachtoffer geweest van seksueel overschrijdend gedrag. Hoe dan? Hoe is de 28-jarige gespierde hunk in een dergelijke situatie verzeild geraakt? WAT. IS. ER. DAN. GEBEURD!!!1!111!??

In een openhartig vraaggesprek met Het Parool (betaalmuur) verklaart Westendorp dat hij het voorval al jarenlang geheim houdt. Hij praat er liever niet over want "dan draait mijn maag weer om". Huilbuien, stemmingswisselingen, verminderd functioneren, er gaat geen dag voorbij dat Juvat niet aan het verschrikkelijke incident denkt.

WAT IS NOU GEBEURD DAN @&*^@*# REDACTIE!?

Okee. We waren even de tissuedoos bijvullen en een luisterend oor zoeken. Omdat de lezer het van ons vraagt besteden we er serieus aandacht aan.

Op een dag zat Juvat samen met zijn partner in een kroegje in Amsterdam. Daar waren op dat moment ook twee vrouwen, die onophoudend naar Juvat keken. "Ze hadden me met geen vinger aangeraakt, maar hebben me met hun ogen praktisch uitgekleed."

Goh, erg he!? Daar dromen de meeste mannen van. Trouwens, wanneer je heul erg je best doet om BN'er te worden loop je de kans dat je aangestaard wordt.

Terug naar het verhaal. Vanaf dat moment weet Juvat in ieder geval hoe het voor een vrouw moet voelen, wanneer mannen een vrouw aankijken. In zijn eigen woorden: een eye-opener.

Westendorp heeft nooit eerder de behoefte gehad om zijn ervaring te delen, maar durft het nu toch met de wereld te delen.

Nabeschouwing redactie: Mocht blijken dat bovenstaand serieus bedoeld is, dan hebben we nog een klein goedmakertje voor Juvat Westendorp:

Alle artikelen geladen. Overzicht →