Kabinet: 'Verbod op homogenezing? Mwah, nog niet'

Kabinet: 'Verbod op homogenezing? Mwah, nog niet' 

29 mei 2021 - 14:46

Dit is dan de regering van het ooit zo tolerante Nederland... Het kabinet vindt het, ondanks een duidelijke meerderheid in de Tweede Kamer, nog niet nodig om een verbod op homogenezing in te voeren.

Homogenezing... Religieuzen hebben ooit bedacht dat liefde alleen maar mag als het gaat tussen een mannetje en een vrouwtje en wanneer uw geaardheid toch ietsjes anders is, omdat u nou eenmaal zo bent, dan dient u net zo lang gehersenspoeld te worden totdat ook u voldoet aan het dictaat van de Bijbel, Koran, Torah of wel boek dan ook.

Het kabinet laat vandaag weten dat het ondanks een meerderheid in de Tweede Kamer (nog) geen trek heeft in een verbod op dit soort praktijken. Blijkbaar is het geloof in een hypothetische (laten we even eerlijk zijn) hogere macht en alle regeltjes die daarbij komen kijken belangrijker dan individuele vrijheid. En gewoon kunnen zijn wie u bent. Wel gaat onze regering in gesprek over een gedragscode over hoe de religieuze gemeenschap dient om te gaan met dit soort kwesties. Dat zal vast helpen...

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.