Kabinet wil 'asielhoppers' aanpakken 

08 maart 2018 - 08:20

Mogge allen, lekker geslapen? Nog maar zestien uur aankijken tegen het immer geïrriteerde gelaat van uw altijd chagrijnige collega en dan staat het weekend weer voor de deur. Yippee Ki Yay...

Het kabinet ergert zich mateloos aan asielzoekers die zonder schaamte door Europa rondreizen en net zo lang touren tot zij een land hebben gevonden dat aan hun wensen voldoet. In een brandbrief aan de Europese Commissie schrijft staatssecretaris Mark Harbers (Justitie en Veiligheid) dat het meer mogelijkheden wil migranten direct weer uit te zetten.

Het zit namelijk zo: een migrant die bijvoorbeeld vanuit België of Duitsland naar Nederland komt, moet door ons land worden opgevangen. Dat hebben de hoge piefen in Brussel voor ons bepaald. Niet eerlijk, zo stelt Harbers; door deze regelgeving wordt Nederland opgescheept met een onevenredig aantal vreemdelingen.

"Oostblok moet meer asielzoekers opvangen"

En dan is daar nog dat @&$*@#( Oostblok, dat wel meeprofiteert van de geldstromen van de EU, maar halstarrig blijft weigeren aan het opgegeven asielquotum te voldoen. Harbers wil dat migranten eerlijk verdeeld worden en doet Oost-Europa niet wat hij wil? Okee, dan moet er gekort worden op EU-subsidies. Krijgen ze in pakweg Roemenië gewoon nooit een fatsoenlijke spoorlijn.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie