Gekke Henkie: Bellen buitenland niet goedkoper 

03 juli 2017 - 16:05

Waren we eindelijk bijna van al die rare roamingskosten af. Maar om een of andere reden moeten we nog steeds meer betalen om te bellen naar het buitenland. Dit terwijl in het buitenland bellen gewoon gratis is. Iedereen leek het erover eens te zijn dat dat super onhandig is en moet veranderen. Maar behalve het verander-kamp bleek er ook nog het Henk Kamp te zijn.

Het Henk Kamp vindt dat u maar gewoon die extra kosten moet gaan betalen als u belt naar het buitenland. Dat blijkt uit de Kamervragen die D66-Kamerlid Paternotte stelde aan de minister.

In navolging van 150 Europarlementariƫrs die de Europese Commissie verzochten met een wetsvoorstel te komen, vroeg Penotte Kamp om zich voor de zaak sterk te maken, aldus de NOS. Daar had Gekke Henkie echter geen zin in.

Het Henk Kamp denkt dat partijen nu kunnen concurreren door minder extra kosten in rekening te brengen. "Er is dus keuze op de markt voor internationaal bellen, waar prijsbewuste consumenten gebruik van kunnen maken." En anders moet je maar via WhatsApp of Skype bellen, aldus de minister. Dat deze kosten je als addertjes onder het gras in rekening worden gebracht is Henkie Kamp waarschijnlijk ontgaan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie