Kapotknappe D66-lijsttrekker massaal #MeToo-gespammed
Binnenland

Kapotknappe D66-lijsttrekker massaal #MeToo-gespammed.

Reaguurdersvoer ten top, wanneer Kansrijk Winterswijk-lijsttrekker Paul Hijink afgelopen vrijdag zijn stoel een rotschop verkoopt (die bijna een oudere man fataal wordt) nadat hij bij een desastreus verlopen verkiezingsdebat niet verder komt dan wat gemompel.

Hijink begon sowieso al met een achterstand aan het debat, hij was de enige die geen officieel naambordje had gekregen en daardoor de aanwezigen met een ouderwetse viltstift en A4'tje moest laten weten wie hij is.

Afijn, de beelden waarin Hijink stamelt over het begin van zijn eigen partij (kwam op het idee de politiek in te gaan na een avondje netflixen) en daarna laat zien waarom hij het beter bij netflix had kunnen houden, kunt u in onderstaande video terugkijken.

Dit bericht gaat echter over iets anders. Vlakbij de falende Paul, zat ook de Winterswijkse D66-lijsttrekker Loes ten Dolle.

Loes is door de Heere Jezus gezegend met een knap voorkomen. Reaguurders merkten haar verschijning op, hetgeen leidde tot een orkaan aan ongewenste berichten.

Zo werd haar 06-nummer gepubliceerd en merkten meerdere mensen op dat zij "Loes wel zouden doen". Dingetje is: dat mag u wel denken, maar zeker niet in een persoonlijk contact aan haar kenbaar maken.

De D66-fractie uit Den Haag en de voltallige Winterswijkse politie heeft zich inmiddels ontfermd over Ten Dolle, door publiekelijk hun steun voor haar uit te spreken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →