Karen Gerbrands (PVV) per direct loesoe uit Tweede Kamer

Karen Gerbrands (PVV) per direct loesoe uit Tweede Kamer 

12 december 2018 - 10:34

De 51-jarige Karen Gebrands heeft besloten de Tweede Kamer te laten voor wat het is. Wat daar de reden voor is, is niet bekend. Ze zal aan het front in ieder geval worden opgevolgd door Emiel van Dijk. 

Omdat het altijd tof is om te vermelden, sommen we de indrukwekkende palmares van mevrouw Gerbrands gewoon even voor u op. Daar raadplegen we Wikipedia wel voor, want de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we geen idee hebben wat Gerbrands heeft bijgedragen aan een beter land. Of dat ernstig is? Natuurlijk niet. 

De oud-verpleegkundige enterde in 2010 voor het eerst de Tweede Kamer voor een periode van twee jaar. In 2015 mocht ze Fleur Agema, die met zwangerschapsverlof ging, even vervangen. Driemaal bleek scheepsrecht, want op 23 maart vorig jaar kwam ze voor de derde keer in de Kamer.

Liefhebbers van Gerbrands hoeven niet te wanhopen, ze blijft nog wel actief in de gemeenteraad van Den Haag. We hebben een gepast afscheidsnummer voor Gebrands opgezocht. Die mag best even gedraaid worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie