Kermisgangers ook mishandeld in Oisterwijk
Buitenland

Kermisgangers ook mishandeld in Oisterwijk.

Die kermis in Oisterwijk is dus wel echt het summum van gezelligheid. De Oisterwijkse zomer, daar beleef je het, want het leven is goed in het Brabantse land en de Brabantse nachten zijn lang.

Niet alleen werden vrouwen aangerand op de kermis, bezoekers van de kermis werden mishandeld terwijl ze na het kermissen onderweg waren naar station Oisterwijk. 

Drie mannen en twee vrouwen moesten het opnemen tegen maarliefst vijftien laffe meppende en schoppende types, eerlijk heerlijk drie tegen één.

Sommige van de meppers kwamen volgens regionale media 'op brommers' aangereden, wat dan wel weer een heel karakteristiek-idyllisch plattelandsbeeld is. Jongelui met veel puisten, oorringen en lange matten in de nek op opgehoogde crossbrommers die hun gierende puberhormonen middels zinloos geweld op de durpskermis de vrije loop laten. Je ruikt haast de varkensmest en worstenbroodjes, je ziet het Yvon Jaspers-servies.

Er vielen twee gewonden, een vrouw is haar tas kwijt en de veldwachters hebben verder geen flauw idee waar ze de daders moeten zoeken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →