Kick Out Zwarte Piet gaat Sinterklaasintocht verstoren 

11 november 2017 - 13:34

Ach gossie. Die arme tegenstandertjes en racisme roepende droeftoeters die zich verzameld hebben onder de naam Kick Out Zwarte Piet, zijn weer eens op hun tenen getrapt. Het bannen van ZWARTE Piet gaat de actiegroep niet snel genoeg.

Met andere woorden: u volgt niet op wat zij u proberen op te dringen, en dus gaat het gedram gewoon door. Net zo lang tot zij hun zin hebben gekregen en ons land door een paar individuen en slaafse bedrijven, die vooral maar geen mensen tegen hun schenen willen schoppen (lees: buigen zonder ruggengraat), van ZWARTE Piet af is.

Want zo gaat dat in Nederland. Wij kunnen u tal van voorbeelden opnoemen. Als je maar lang en vaak genoeg protesteert, krijg je op den duur altijd je zin. Wij hebben overigens toch al niet de indruk dat demovolk hoge en verantwoordelijke functies bekleedt binnen de 'working class', maar da's weer iets heel anders.

Om hun ongenoegen jegens ZWARTE Piet nogmaals kenbaar te maken, zal de actiegroep de nationale Sinterklaasintocht, volgende week zaterdag in Dokkum, komen verstoren. De initiatiefnemers spreken zelf van een 'vreedzaam' protest. U (en wij) weten echter dat de manusjes ontevreden zich pontificaal voor alles en iedereen proberen naar voren te drukken.

Dan weet u dat dus alvast, wanneer u voornemens bent de Sinterklaasintocht met uw kroost bij te wonen. Gezelligheid is er hoogstwaarschijnlijk niet bij. De dag die in het teken hoort te staan van kinderen is verworven tot een protestdag.

Kenmerkend is dat er een oproep aan betogers is gedaan om "de strijdbijl" thuis te laten en niets te doen dat tot agressie of rellen kan leiden. Het zijn blijkbaar zulke vreemdzame mensen, dat een anti-geweld oproep noodzakelijk is.

Noot van de redactie: de persoon op de voorgaande foto is vorig jaar om het leven gekomen. Daarom hebben wij besloten de foto aan te passen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie