Nieuw lesmateriaal op school: liquidaties
Binnenland

Nieuw lesmateriaal op school: liquidaties.

Tja, u moet toch wat als leerkracht zijnde... De school waarop de twee dochters van de vermoorde Reduan Bakkali zitten, gaat de liquidatie vandaag in de klassen bespreken. Uit een advies van het ouder- en kindteam van de school en een onderwijsbegeleider bleek dat dit voor de kinderen de 'beste' manier is om met de situatie te dealen.

"Naar aanleiding hiervan zien wij het belang in van het bespreekbaar maken in de klassen van een dergelijke heftige gebeurtenis, uiteraard rekening houdend met de behoefte en de leeftijd van de kinderen. Hiermee willen we voorkomen dat de kinderen er hun eigen verhaal van maken", staat te lezen in een email van de school aan ouders die in handen is van De Telegraaf.

Politie geeft foto's vrij

Afgelopen weekend werd de 42-jarige  Shurandy S in Hilversum in verband met de liquidatie opgepakt, hij zou de schutter zijn geweest. Tenminste, dat vermoeden bestaat en dat wordt nu onderzocht.

Ook twee anderen werden gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid. De politie heeft ondertussen een aantal foto's vrijgegeven, omdat het op zoek is naar de gedragen kleding op het moment van de liquidatie.

Alle artikelen geladen. Overzicht →