Kijktip: NPO3-webserie 'Scars' 

10 januari 2018 - 11:18

Graag even uw aandacht, waarde reaguurders. Op de website van NPO3 is sinds 23 december jongstleden een spiksplinternieuwe webserie te zien, betreft een mega-interessante vijfdelige fan-made speelfilm getiteld 'Scars'. Meer dan de moeite waard, als u het ons vraagt.

De film is gemaakt door de twee jonge ambitieuze filmmakers Nick Janssen en Wout Kanters uit Gemert, die met hun vrienden films maken voor hun YouTube-kanaal Woody Wonder. Nick en Wout maken op Woody Wonder-kanaal fan-made films, met games en Hollywood-speelfilms als inspiratiebron.

Voor Scars lieten Wout en Nick zich inspireren door The Joker, de 'villain' uit de superhelden-comics. Want hoewel we weten hoe hij eruit ziet, hebben we geen idee van zijn achtergrond. Wie is The Joker en hoe komt hij eigenlijk aan zijn littekens? Elke zaterdag komt op NPO3.nl een deel van de speelfilm beschikbaar en na afloop van elke aflevering leggen Wout en Nick in een tutorial uit hoe ze de scènes en special effects hebben gemaakt.

Omdat wij zeker denken te weten dat u na het aanschouwen van Road to Scars #1 ook de rest van de tot nu toe uitgebrachte content wil zien, kunt u hieronder de linkjes vinden. Advies: popcorn en cola, beiden in maatje XL.

Road to Scars #2

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.