Kind (9) bedreigt Action-personeel met mes
Binnenland

Kind (9) bedreigt Action-personeel met mes.

Een Belgische knullemans van negen lentes jong is onlangs betrapt op stelen in de Action in Eindhoven. Op het moment dat de alarmpoortjes van de winkel afgingen, was de jongen de enige mogelijke dader. Het personeel pakte hem op en daarbij stribbelde hij tegen. Eenmaal in het kantoortje van de winkel aangekomen, greep het jongetje naar een mes.

Met dat mes hield hij het personeel van de winkel op afstand. Op het moment dat het personeel het mes had afgenomen begon hij steekbewegingen te maken met een pen. De inmiddels gealarmeerde politie kwam ter plaatse. Op die commotie kwamen zijn ouders weer af, die waren aan het winkelen bij een winkel tegenover de Action en nogal geschrokken van de situatie.

Op Facebook geeft de politie aan dat ze de jongen niet konden aanhouden, omdat hij nog geen twaalf jaar oud is, dat bleek volgens de politie ook vooral uit de speen die hij in zijn zak had. Wel heeft de Nederlandse politie contact opgenomen met de Belgische. De knul staat bij de Belgische gendarme al geregistreerd als draaideur-jatter.

Alle artikelen geladen. Overzicht →