Moeder sloot zoontje uren naakt in kast op
Raar

Moeder sloot zoontje uren naakt in kast op.

Een Britse moeder moest gisteren voor de rechtbank verschijnen omdat zij haar zoontje uren naakt in een kast had opgesloten. Ze liet de vijfjarige jongen meer dan tien uur alleen om met stiefpa en de andere kinderen naar het strand te gaan. Ook werd het jochie mishandeld door zijn stiefvader.

De 40-jarige moeder en haar tien jaar jongere vriend staan terecht wegens kindermishandeling, aldus The Daily Mail. Tijdens zijn opsluiting werd het ongewenste knaapmens voorzien van chocola, snoepjes, limonade en water.

"Iedere keer als mama's vriend langskwam werd mijn broertje in de kast gestopt", aldus zijn tienjarige zus. Stiefpa zou het jochie ook regelmatig in de kast hebben opgesloten als hij rustig wilde gaan winkelen. 

De gruwelvriend zou het jongetje ook hebben aangevallen met een stiletto en een metalen buis. Na de stiletto-aanval stelpte de moeder het bloeden met secondelijm. De rechter hoorde dat de jongen in 2014 in tegen zijn hoofd, rug, armen en benen werd geslagen met de metalen paal. De rechtszaak loopt nog.

Alle artikelen geladen. Overzicht →