Kinderlokker lokt kids via Playstation 

15 november 2018 - 09:59

Tijd om ook de Playstation maar aan banden te leggen. Een kinderlokker heeft twee kids uit Dommelen en Uden misbruikt nadat hij met een van hen contact had gelegd via de populaire spelcomputer.

Het andere jongetje (die uit Dommelen, slechts acht jaar oud) lokte hij mee met het smoesje dat in het park bij het Cornelisdal emoji-poppetjes te vinden zouden zijn. In het park zei de man dat er beestjes op de kleding van het jongetje zaten. Om die, zogenaamd, weg te halen, ging hij met zijn handen onder zijn kleding.

Bij het jongetje uit Uden deed de beste man zich op de Playstation voor als een 17-jarige puber en vroeg hij hem om naaktfoto's van zichzelf te maken. In Uden kwam het uiteindelijk ook tot een ontmoeting (in een maïsveld) met het slachtoffer, waarbij de man onder meer "het geslachtsdeel van de jongen likte".

Kortom, dieptriest allemaal en een heel uitgedacht plan van de dader. De officier van justitie Wineke Wichern had het gisteren op de rechtszitting in Den Bosch dan ook over 'een man die ongelooflijk veel tijd en energie heeft gestoken in het lokken van kinderen om zijn seksuele behoeften te bevredigen.' Ze eiste vier jaar celstraf plus tbs voor het misbruik en bezit van kinderporno, meldt het Eindhovens Dagblad.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie