'Kindermisbruiker' ontkent: Waren alleen aan het chillen
Raar

'Kindermisbruiker' ontkent: Waren alleen aan het chillen.

Dit is toch om misselijk van te worden. De verdachte van het misbruiken van de drie dagen vermiste Emily (12) ontkent dat hij het meisje misbruikt heeft, volgens hem waren ze alleen maar drie dagen aan het chillen.

Toch wel vreemd, want toen de politie destijds het huis binnenviel troffen de agenten het meisje in ondergoed en overstuur aan, en verder alleen de verdachte in boxershort. Ze zei direct dat ze door hem misbruikt was en dat ze hem oraal moest bevredigen.

Niks van waar, aldus de 19-jarige verdachte die ooit als zielige vluchteling uit Irak onze landsgrenzen binnenviel. Ook achter de appjes die hij destijds aan haar stuurde met teksten als 'Gaan we neuken? Zoenen? Seks?' en verzoeken tot foto's van haar borsten zonder bikini moet volgens hem niet teveel gezocht worden. Dat waren gewoon grapjes.

Tuurlijk, gelukkig trapt de aanklager daar niet in en heeft het vijftien maanden cel geeist, waarvan vijf voorwaardelijk. Ook wordt geëist dat de man daarna voorgoed oprot naar Irak 10.000 euro smartengeld geëist, aangezien het meisje een SOA heeft opgelopen. De uitspraak is op 23 oktober.

Alle artikelen geladen. Overzicht →