Kindersekspop gewoon te bestellen
Raar

Kindersekspop gewoon te bestellen.

Op het internet, welbekende vergaarbak van alles wat mooi, vies en smerig is, worden sekspoppen aangeboden die op driejarige meisjes lijken. Onder andere allerlei-tyfuszooi-website AliExpress exporteert siliconen meisjes, en die worden onder meer gekocht door Nederlanders.

Legio poppen zijn maar 100 tot 140 centimeter lang, wijst Mirror uit, precies zo lang als drie- tot negenjarigen. "Het onschuldige meisje wacht op jouw welkom", aldus één van de misselijkmakende verkoopbabbels. "Het is precies als een echt klein meisje", reviewt een tevreden gebruiker uit Japan. "Het gezicht is heel natuurlijk en schattig."

Ook in Nederland vinden de kleuterbeukers kennelijk gretig aftrek. M***x A. uit ons bloedeigen land laat namelijk hier weten dat hij de pop van 140 centimeter helemaal top vindt. De geilaard vindt trouwens niet dat 140 centimeter een kinderlengte is, vermeldt hij. Wel is 'ie ietwat ontevreden met de nagels van het siliconen meisje. Ook M***s R. is helemaal blij met z'n 145 centimeter hoge pop, want levensecht.

Eerder meldden we al dat China ook opblaasbare kinderpoppen verkocht.

Alle artikelen geladen. Overzicht →