Kinderverzorgster verkracht kids
Buitenland

Kinderverzorgster verkracht kids.

Een Amerikaanse vrouw uit Ohio heeft bevestigd dat zij vier kinderen heeft verkracht die zij onder haar hoede moest nemen. Ook beschuldigt zij haar vriend, een veroordeelde zedendelinquent, ervan haar te hebben gedwongen om de daden te verrichten.

De 27-jarige Heather Koon, maakte expliciete foto's van de kinderen terwijl zij hen misbruikte. Haar partner, de 37-jarige James Osborne, heeft ook bekend dat hij onder andere schuldig is aan verkrachting. Beide gaan ze een gevangenisstraf van 15 jaar tegemoet, maar dit kan volgens The Independent ook uitlopen tot een levenslange straf bij een volgend verhoor.

Heather heeft aangegeven er veel spijt van te hebben. James moest al 8 jaar brommen vanwege het overtreden van de regels tijdens zijn proeftijd in een eerdere veroordeling met betrekking tot kinderpornografie. 

Betrapt

Het stel werd gearresteerd in 2013 toen Osborne zich niet had laten registreren als zedendelinquent en niet op het adres woonde dat hij had doorgegeven bij zijn rechtszaak. Toen de politie langskwam om hier met hem over te spreken, ontdekten zij een laptop en een iPhone met seksueel expliciete foto's van een tienermeisje. Het was Osborne verboden om internet te gebruiken als voorwaarde voor zijn proeftijd, maar deze regel had hij dus ruimschoots overtreden.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →