Klacht over voedsel kost man de kop
Raar

Klacht over voedsel kost man de kop.

Ver van ons bed show-nieuws heeeeelemaal uit India. Besteden we normaliter geen aandacht aan, want duizenden kilometers verderop en de naam van onze gesubsidieerde toko is niet voor niets PowNED. Maar dit artikel willen we toch graag met u delen.

We nemen u mee naar India, het land van de heilige koeien en chaotisch verkeer. Om precies te zijn naar Delhi. Daar stapte onlangs een hongerige man een restaurantje binnen om zich te goed te doen aan een heerlijk maaltje.

De dertigjarige man, notabene zelf uitbater van een etablissement in Mandawli (Google Maps vertelt ons dat dat een slordige dertig kilometer verderop ligt) was echter niet zo tevreden met het voedsel dat hij kreeg voorgeschoteld. Hij besloot dit kenbaar te maken bij drie restaurantmedewerkers.

In Nederland krijgt u bij een klacht korting op de rekening, excuses van het personeel en wellicht hoeft u zelfs helemaal niets te betalen. India is nog niet zover. Met een schuine knipoog: Yernaz Ramautarsing weet wel waar dat door zou kunnen komen.

Moordwapen = pollepel

Bij de drie restaurantmedewerkers sloegen alle stoppen in ieder gevalĀ  door na de ongewenste kritiek. Ze grepen daarop naar een afgebroken pollepol en begonnen op de klager in te slaan.

De man is zijn opgelopen verwondingen niet meer te boven gekomen en overleed in het ziekenhuis. De drie daders zijn gearresteerd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →